Hi! 

Wat leuk dat je meer over mij wilt weten. 

 

Ik ben Loïs. Ook wel Cato, Catootje, Lo Cato en tante Lo. 
Een 27 jarige (crazy) catlady, koffieleut, film- en muziekfanaat en plantliefhebber zonder groene vingers.
Met mijn vriend en kat woon ik in en fijn huisje in Amersfoort.

Al zo lang ik mij kan herinneren ben ik een creatieveling. Tekenen, verven, hout bewerken (ik had een specifiek talent voor figuurzagen...), meubels opknappen. Je kan het zo gek niet verzinnen. Later combineerde ik tekenen met het maken van kaartjes. 

Ik ben gek op post, leuke post dan. Maar het wordt steeds minder vanzelfsprekend om nog een kaartje te sturen naar iemand.  
Dus ben ik zelf kaartjes gaan maken, voor familie, vrienden en collega's. De vraag werd groter en de eerste geboortekaartjes werden gemaakt. Wat een eer is het om een kaartje voor een bijzondere gebeurtenis te mogen maken en 1 op 1 contact te hebben met de klant. En dat smaakte naar meer. 

Sinds oktober 2019 is Liefs, Cato een officieel bedrijf waar je terecht kunt voor maatwerk. Denk aan geboorte- en trouwkaartjes, logo's, visitekaartjes, flyers en menukaarten. Luisteren naar jouw/jullie wensen en iets creëren waar je blij van wordt.
En daar word ik dan weer blij van. 

 

Ik kom graag (uiteraard vrijblijvend) met je in contact om het met je te hebben over de mogelijkheden. 
Klik hier voor contact!